Sweet Memories (Me turns 20)



Assalamualaikum , hai . Baru ada masa nak update blog ni haa :D okay , aku nak story psal birthday aku bulan lepas . Benda yg aku tak expect pun terjadi , nak nangis nak jerit nak gelak smua ada time tu . Hahahaha :'D thankyou semua sbb rncang the superb surprise birthday for me . Really like it ! Okay , aku nak crita apa yg depa rncang untuk surprise aku haritu .
Firstly , masa hari birthday aku tu aku ada kelas . Masa bangun pagi tu of course lah excited nak tau sapa yg wish dulu kan . Tapi sebaliknya kecewa sngat² sbb tkda sapa pun wish kat aku ~ rabak gila lah time tu . Then ada lah bdak klas sorg dua wish birthday aku , time tu rasa nk nnges pun ada sbb org tk rpat pun wish , depa tu tak wish lnsung . Then time nak mkan kat cafe kolej , ada sorg ni tgur aku ckap birhtday aku kan hrini aku geleng jaa sbb nak tgok geng aku ingat or dak ~ pstu si Mai ni pun ckap birthday hg ka hrini ? Bukannya 27 ka ? Lagi rabak hati nii , relax ja aku jwab entah tak ingat . Hahahaha
Second , haha hatni paling kecewa tau . Boyfriend aku , lansung tak cari aku on my birthday . Ignore aku kawkaw gilaa T_T sblum birthday aku dia ckap dia balik Kelantan pdahal dia tak balik pun . Dia ada kat Perak , kuasam btul tipu aku ! Hmm , yg si Dini plak tk wish jgak kat aku even dlam group casper , bertmbah rabak lah aku :( pstu try lah scroll moment wechat tgok dia post dia busy dkt studio . Mybe dia busy and lupa kot .
Memang aku tak expect lansung depa buat surprise kat aku , malam 25 tu Mai ni ajak aku pi 1 cafe ni , knonnya dia craving nak mkan spaghetti carbonara . Yg aku expect dia ajak aku kuar nk smbut birthday aku lah bertiga skali dgan bf dia . Mmbuatkn aku tak syak papa bila si Bell chat aku kata lapar mntak kami tapaukan mkanan sbb Yiying kuar date . Bodo btul aku haritu tak syak papa lnsung . Pling tk tahan aku pi percaya si Mai tu cakap "wehhh lama kita tak sweet² kan pakai sama , apa kata kita pakai baju hitam n tudung merah" haha aku pun bendul ikutkan jela apa yg dia cakap tu sbb mmang kekdang kami slalu rncang nak pakai sama pun :'D pastu kami pi ambik bf Mai dkat hostel dia . Then kami pi lah kat cafe tu , mula2 aku pelik lah knpa dia bwak pi jalan lain . Bila aku tnya dia kata sajaa nak ikot jalan tu ~ aku pun okay jela , tak syak apa² lnsung time tu ! Tapi aku pelik sikit sbb dia parking keta jauh sikit jaa dari cafe tu , tapi tak expect papa pun jgak . Sampai lah dpan cafe tu , aku ada nmpak mcm ada org smbut birthday . Dlam hati wahhhh seronoknya kalau birthday aku cmni . Masuk² jaa dlam cafe tu , terkejut gila bila nampak gmbar aku kt atas meja tu and ada nama aku IZA20 and geng2 aku ckap SURPRISEEEE !!!!! Meleleh ayaq mata woiiii , terkejut smpai tak terkata lah . Time tu masih tk expect yg boyfriend aku nak mai sbb dia ckap dia balik Kelantan . Then tetiba si Bell mai kat aku cakap "hg lupakan jela si Edi tu , kmi ada dgan hg" lagi sebak wehhh , dah lhaa tak wish pstu tak cari aku pun . Pstu depa ada ckap wehh bwak lah kek bgi aku . Then depa nyanyi lagi Happy Birthday kat aku tapi kalini lain wehhh . Aku dngar suara Dini :'( huarghhhhhhh , smpai hati depa kenakan aku smpai mcm tu skali . So muncul lah si Edi pegang kek and si Dini pgang kotak hadiah . Memang malu+sebak+terharu semua ada wehhh . Biasa lah first time boyfriend aku buat surprise cmtu . Memang hargai sngat² sbb depa mai dari jauh kot , semata2 untuk birthday party aku ^_^ nice decoration :) depa hias sendiri kot bukan cafe tu yg hias , terharu gila lahhh bila muncul nya org yg aku paling sayang :* thankyou all ❤
Thank you my lovely person Rusydi ❤ , my lovely twin Dini ❤ , Adam and Mimie sbab datang dari Perak , decorate for my birthday party :) Thank you too for my babies (De'Mengkuangs) Mai , Farah , Bell , Milah , Yiying , Nurul and bf Mai(Fit) for celebrating my birthday :) I will remember this sweety memories, me love you all ❤ 25.07.2016














Dear Love ❤

I'm sorry...
For what ?
For loving you too much..
I'm sorry for wanting to see you everyday..
For always thinking about you before going to sleep..
For feeling upset if I don't see you..
For wanting to be by your side..
I'm sorry for wanting to make you HAPPY ^_^
For wanting you to be part of my life..
For trying to make you smile..
For dreaming about you everyday..
Dear Rusydi ❤
I'm sorry for replying back as quick as possible..
I'm sorry for getting mad, sad and jealous..
I'm sorry for being just a simple game..
I'm sorry for thinking that you loved me..
For annoying you with my calls, chats and messages..
I'm sorry for caring about you..
Sorry for every single mistake that I have made..
Good night love..
I do really love you dear Mohamad Rusydi ❤

Lovely Person ^_^

Assalamualaikum :)

Hi , I just want to tell you something that's really important for us to know . I realized that I made some mistakes and that sometimes I make you mad . We fight for no reason , all the time ! But even though we have a lot of problems , you know ? That I'm still here for you and that I'm still fighting for us , because you're worth it . I love spending time with you , I love every single moment that we've shared . You're the reason why I smile everyday :) I love the fact that you're a part of my life , you're so important to me dear :* I just want to be by your side for the rest of my life . I know that it's hard to not give up to stick by someone's side but relationships aren't perfect :') Please don't give up on us ! We will get through it ! A lot of people said that we couldn't make it , that we weren't going to last . But look at us , we're still trying and now we're still together ❤ and I'm glad be with you , I just want to show you off . And one day , we'll show the world that WE made it and that we can get through EVERYTHING ! But more than that , that our love is stronger than what they thought it was . I want this to last FOREVER ! I promise you that I will take care of you , I promise to love you more and more everyday , I promise to be a better person . Because I want to be worthy :) Dear , I don't care about your past , because I want to be your present and your future . because I LOVE YOU and I really do ❤ Happy Anniversary to my lovely person :* Hope you're happy with our relationship :)