Tahniah Sayang :)



Assalamualaikum , hai . Lama tak mengupdate ~ kisah ni lama dah berlaku tapi baru harini yang free and rasa macam nak update . Hehe :D Okay , aku nak strory pasai geng aku dah kawen dah . Tahniah sayang , hg dah jadi isteri orang dah ~ lepas ni mesti susah nak keluar sesama dah kan ? Biasa lhaa orang dah ada husband mesti lhaaa kena layan husband kan :) apa² tahniah yaa . Be a good wife for your husband and good mother for your son and daughter soon . Cepat² bagi kami anak menakan nohh ~ hahahahaha . Rendunya nak lepak sekali ramai² cmnii , rendu nak buad riuhh , nak cerita mcam² , nak sembang pasai kisah lama kita dekat Pakman dulu zaman jahiliah kononnya . Haha :'D memang aku takkan lupa friendship kita wehh ! Even masing² busy dengan kerjaya masing² , hope friendship kita kekal selamanya . Yeahh De'casper always in my heart forever :*

Okay lhaaa , mybe sampai sini saja kod , aku pun tatau nak story apa panjang² ! Hehehe , terima kasih pada sapa yang sudi baca ;)

No comments:

Post a Comment