Terima Kasih

Assalamualaikum , hai uollsss . Hope korang sehad selalu yaa ;)

Malam ni aku nak story something yg aku tak sangka benda nii akan berlaku dalam hidup aku . Aku bersyukur sngd² sbab dpat kenal dgan dia ~ bila dia hadir dalam hidup aku aku rasa dia lhaa uwg yg aku cari selama nii . Yess ! Betul lhaaa , someone yg aku cari persis mcam abg Fareez . Mean tak smua sama dgan abg aku tapi aku rasa tenang jaa bila dia hadir dalam hidup aku .

Terima kasih Adam sebab percayakan aku untuk happy kan kawan hg , klau bkan sbab hg msti aku tak brani nak dekati dia ~ kdang² kita kena usaha jugak untuk dpatkan someone yg kita suka kan ? Even pada mulanya aku just suka biasa² jaa . Tapi perasaan sayang and cinta tu hadir bila aku dgan dia makin lama makin mesra :D kali nii dia sngd berbeza dgan ex aku yg lain . Sngd² berbeza , dia caring sngd even dia tak sweet aku tak kesah smua tu yg penting hati dia ikhlas dengan aku . Memang uwg ckap cinta jarak jauh nii bukan bule pcaya sngd sbb dia jauh dgan kita ~ tapi mereka tak sedar yg cinta jarak jauh nii dpat mnguji kesetiaan , kejujuran , keikhlasan , kesabaran dan bnyak lagi lhaaa ^_^ like my brother and my sister in law . Walaupun duduk satu negeri tapi depa belajar jauh suwg dkat Shah Alam suwg lagi dkat Skudai Johor . Alhamdulillah depa kekal hingga jinjang pelamin and dah dikurniakan anak yg sngd comel ~ hehe :) aku harap sngd aku dgan dia nii akan kekal inshaAllah !

Awak , terimakasih tau sbab hadir dalam hidup saya . Saya bule jatuh cinta dekat awak sebab perwatakan awak dan bukan sebab paras rupa awak , awak jangan salah paham pulak tau ? Saya harap awak akan terima baik dan buruk saya ~ saya tau awak tak dapat lupakan ex awak tu lagi . Takpa awak saya paham perasaan awak :') saya sayang awak sangat² ! Saya akan terima baik buruk awak sayang :) kita bukak buku baru kay ? Takpa awak slow² lupakan si dia yaa ? Saya sentiasa akan ada dengan awak walaupun kita jauh . Saya percaya awak and awak pun mesti percaya saya kan ? Hope awak tak hilangkan kepercayaan saya dekat awak ^_^ okay lhaa awak saya dah tatau nak cakap apa lagi dah , Hehe , ingat pesan saya yaa "Jaga Mata Jaga Hati Jaga Iman"

Okay lhaa sampai sini saja lhaa ya entry aku , aku pun tatau dah nak story apa . Tapi aku sngat bersyukur sbab hadirkan manusia yg bernama Mohamad Rusydi Bin Awang Rasul dalam hidup aku :') hope dia lhaa mr istikharah aku ^_^ bhaii .