Need someone :'(

Assalamualaikum , haiii . How are you stalker ? Hehe , speaking pulak nohh .

Harini aku nak story tentang perasaan aku , haha . Over pulak kan ~ hmm , bila dengar lagu yang cousin aku sent minggu lepas dkat whatsapp aku terdetik nak update belog . Baru harini free pun nak update ! Dan lagu tu aku tukar buh dalam belog aku . Tiap² malam sebelum tido mesti dengar lagu tu dan tak pernah jemu dengar lagu tu :') lagu tuu membuatkan hati aku tersentuh sngat² ! Dah 4 bulan aku single , sampai sekarang aku masih belum jumpa someone yg bule bukak pintu hati aku yang dah lama aku kunci ketat² dan aku tauk jauh² kunci tuu . Hmm , aku tak minta lebih pun ! Aku just nak laki yang paham tentang kehidupan aku , care pasai aku , bule bimbing aku dan terima kekurangan aku . Kalau aku jumpa laki tu aku pun akan buad benda yang sama jugak dekat dia ~ tapi skarang ni susah nak jmpa yang mcam tu . Susah sngat nak dpat ! Kebanyakkannya hnya nak seronok jaaa , depa suka kod mainkan perasaan orang . Hope one day nanti depa rasa mcam mna pedihnya rasa tu ! Aku pun skrang takut nak bagi harapan dan terima harapan yang orang bagi dekat aku sebab aku takmau buah pisang berbuah dua kali . Aku jadi mcam ssah nak percaya perkataan CINTA SAYANG COUPLE SETIA sebab semua tu hanya dusta ! Betul cakap orang pengalaman mendewasakan kita . Benda² yang dah jadi dekat kita kita akan ingat walaupun kesalahan tu kesalahan yang kecik sebab itu membuatkan kita lebih hati² untuk percaya seseorang , am i right ? Aku harap someone yang akan hadir dalam hati aku one day nanti akan terima aku seadanya dan tak mainkan perasaan aku , aku akan jaga hubungan aku dengan si dia sebaik mungkin :') insyaAllah ! Aku takmau ada relay yang tak kekal dan tak serius . Aku dah takmau main² aku nak sebuah hubungan yang serius dan kekal hingga hujung nyawa aku !

Ewahh , dah terlajak pulak kan . Aku nak update sikit jaa ni dah bnyak pulak ~ hehe . Apa² pun skrang aku just nak tumpukan pada pelajaran aku . About love ? Nanti lhaaa ~ kalau ada jodoh ada lhaa kalau takda maybe suruh mak dengan abah ja lhaa carikan jodoh untuk aku . Jodoh orang tua kan lebih baik :) dapat restu dari kedua² ibu bapa kita baru hidup berkat . Hehe ;)

When i sleep , i want in your hug my dear .
Only you and me , live together forever and ever !
Only you my future husband :')
Spend time together , caring , loving each other ♥
Just wanna your love , your heart my future husband ♥

No comments:

Post a Comment